Gânduri

Este o mare plăcere pentru noi să mulțumim celor ce le rămânem datori:

  • Tuturor profesorilor de la care am învățat “Nobila artă a Medicinei”, celor care cu răbdare au contribuit la formarea noastră ca salvatori si ne-au arătat ce înseamnă valoarea profesională;
  • Domnului Dr. Cătălin Valentin Popa, fondatorul Asociației Search And Rescue Service Romania, din care mulți din membrii ai Echipei de Căutare – Salvare a U.S.A.R.S. Romania au făcut parte, de la care am învățat principiile căutării și salvării pe de o parte și modalitatea de management a incidentelor cu multiple victime apărute în timpul dezastrelor și calamităților pe de alta.
  • Domnului Profesor Dr. Col. (R) medic Nicolae Steiner, mentor si coordonator al masteratului de medicină de dezastru pe care l-am absolvit, alese sentimente si admirație alături de sincere si calde mulțumiri pentru îndrumările, sfaturile, si încurajările sale, cu care a reușit să ne stârnească interesul si dorința de a ne perfecționa în acest domeniu deosebit de interesant si de nou pentru țara noastră, MEDICINA DE DEZASTRE; îi mulțumim pentru încrederea, sprijinul si atenția pe care ni le-a acordat in toți acești ani.
  • Domnului Profesor Dr. Ing. Ion Popa îi mulțumim în mod deosebit pentru dorința vie de a ne împărtăși din vasta experiență si cunoștințele domniei sale, pentru îndrumarea pe dificilul drum spre perfecționare pentru că ne-a îndrumat și ne-a sfătuit în formarea noastră.
  • Colegilor si prietenilor care ni s-au alăturat si alături de care sperăm să putem pune în practică obligația de salvare a vieții omenești. 

Echipa U.S.A.R.S. Romania