Să ținem aproape!

Pandemia COVID-19 produsă de noul coronavirus SARS – nCoV2 a adus modificări în existență fiecăruia. Din punct de vedere economic noua situație, îngrijorătoare pentru toți a făcut ca unele companii să se închidă iar altele să trimită angajații în șomaj tehnic. Situația incerta face ca nimeni nu știe exact pentru cât timp.

Asociația Urban Search And Rescue Service Romania, care a inițiat Campania de stranger de fonduri “Lupta contra COVID-19” cu scopul de a sprijini cu echipament de protecție personalul medical din serviciile de ambulanță, spitalele care tratatează pacienți cu COVID-19 sau cazuri suspecte de COVID-19 pozitiv și voluntarii implicați în ajutarea persoanelor expuse sau cu risc se bazează în principal pe donații. În contextul actual a devenit complicat.

Dacă vrei să ne susții în continuare, și în aceste momente dificile, este ceva ce ai putea face. Să redirecționezi 3,5% din impozitul pe venit către U.S.A.R.S.Romania. Când te știm alături de noi, suntem mai liniștiți și putem ajuta mai bine și mai cu temei.

Redirecționarea celor 3,5% din impozitul pe venit ne poate ajuta să trecem cu bine peste lunile care urmează. Procentul reprezintă o mică parte din impozitul pe care statul l-a reținut de la fiecare salariat în 2019. Poți face acest lucru doar o singură dată pe an, până pe 25 mai.

Momentele pe care le trăim în prezent pot face comunitatea mai puternică. Imaginează-ți pentru o secundă cum ar fi fost dacă nu ar fi existat U.S.A.R.S. Romania. Personal medical și volntarii implicați în Lupta contra COVID-19 ar fi fost mai expuși. Odată ce ei se imbolnăvesc pe noi toți nu mai are cine să ne salveze. Datorită sponsorilor noștrii am strâns peste 31500 lei. Cu acești bani am achiziționat Combinezoane de protecție, măști și viziere pe care le-am donat deja

Suntem încă aici. Și vrem să fim alături de tine și mai departe. Am vrea să te știm alături de noi. Poți face acest lucru cu noul Panaceum procentol 3,5% – ca să te ajutăm când ai nevoie . Procent din impozitul DEJA PLĂTIT redirecționat către tine și ajutarea ta. Spre deosebire de anul trecut, procentul a crescut de la 2% la 3,5%.

Să redirecționezi impozitul pe venit înseamnă să completezi un formular și să-l depui la Administrația fiscală din zona în care locuiești. Ai mai multe opțiuni: să te deplasezi la ANAF, să trimiți formularul prin poștă, cu confirmare de primire, sau să-l trimiți online, prin serviciul Spațiul Privat Virtual

ECHIPA U.S.A.R.S. Romania îți mulțumește!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *